27.11.2013

Jeg sitter i skrivende stund og rister på hodet over de to innleggene jeg har skrevet på denne bloggen, skjønner ikke hvordan jeg ser ut og hvorfor jeg tok sidecut. Sidecut i seg sjøl er nydelig og jeg elsker det, men jeg burde aldri tatt det, nå ser den ut som en halvrøska støvkost og gir meg ikke fred. I morgen reiser jeg til London, med nyfarga hår rødere enn dobbeldeckerne der, og gleder meg litt for mye over litt for lite. Så la meg nyte tre dager med britisk idyll, 8 varmegrader og forhåpentligvis 0/mm nedbør, fordi langhelg skal det bli, og London harm ed å være bra.

og frustrasjonen over at tegningen ser ut som et morbid innslag fra en halvfull fireåring gjør dette bare litt mer tragisk.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,


Velkommen

  • Image and video hosting by TinyPic
  • Hallo. Jeg er født i 1995, bor i Stavanger og går på videregående. Mitt navn er Anna. Jeg blogger generelt om meg selv, hverdagen min, og kommer til å legge ut bilder av klær og slikt. Ganske standard norske bloggere. Men-men. Kommer sikkert noen dype innlegg her og der. Følg meg gjerne på tumblr!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg


Lenker


Design av


hits